Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen – Cyso Group

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen – Cyso Group

24 March 2022 door in Events

Woensdagmiddag 23 maart was de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag (KBBBD) bij Cyso. Het is een initiatief van meerdere organisaties in Noord-Holland Noord om inwoners, werkzoekenden en studenten kennis te laten maken met de ondernemingen in de regio. Meer dan 144 bedrijven zetten hun deuren open in de week van maandag 21 maart tot zaterdag 26 maart.

Bezoekers konden kennis maken met de 4 business units van de Cyso Group: Cyso, FUGA, SQR.NL en Kings of IT. Na een korte presentatie volgde een tour door het kantoor en een kijkje bij de diverse afdelingen. Werknemers van de Cyso Group zijn niet alleen engineers, maar er werken er ook mensen op de afdeling HR, finance, marketing en sales afdelingen.

Lotte Kremer, HR medewerker bij Cyso Group, vertelt: “Bij Cyso hangt een informele sfeer waar men veel vrijheid heeft en mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Het is een diverse groep aan medewerkers die zich samen dagelijks inzetten om iets moois te maken voor onze klanten. Het was leuk om de groep geïnteresseerden de sfeer te laten proeven bij ons.”

Wil jij komen werken? Bekijk de vacatures op de Cyso Group website en wie weet tot snel!

Bekijk de video van de KBBBD bij Cyso:


Bel me terug