ISO- & NEN-certificeringen van Cyso Group verlengd

ISO- & NEN-certificeringen van Cyso Group verlengd

4 April 2019 door in

Hoe maak je duidelijk dat je de bedrijfscontinuïteit van je klant centraal zet? En dat je daarvoor alle beschikbare middelen inzet en alle benodigde maatregelen neemt waardoor een hoge kwaliteitsstandaard nageleefd wordt? Door je bedrijfsvoering en bedrijfsprocessen te laten beoordelen door een objectieve partij. Cyso is objectief en positief beoordeeld en heeft de ISO- en NEN-certificeringen verlengd.

Kwaliteit als absolute voorwaarde

Kwaliteit is in onze beleving een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht. Bij Cyso Group dagen we elkaar uit en streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteitsstandaard. Of het nu gaat om de klant, de systemen, de processen of de medewerkers: alles en iedereen komt daarbij aan bod. En dat sluit aan bij de ISO-/NEN-certificeringsgedachte.

Kwaliteit leveren door ISO- en NEN-certificering

Om aantoonbare kwaliteit te kunnen leveren, hebben we een aantal jaren terug ervoor gekozen te gaan werken volgens de normen die zijn opgenomen in ISO 20000, ISO 27001 en NEN 7510. Daarvoor zijn we uiteindelijk ook officieel gecertificeerd.
Werken volgens deze normen brengt structuur, overzicht, kwaliteit én houdt ons scherp; het zorgt voor een uniforme definitie en voor alle processen rondom onze dienstverlening, met daarbij extra aandacht voor bijzondere persoonsgegevens.

Altijd weer spannend: de ISO en NEN audit

Jaarlijks worden we geaudit op het naleven van ISO- en NEN-normen door DNV.GL. Zij toetsen of we doen wat we zeggen, of we daadwerkelijk de normen naleven zoals ze bedoeld zijn.
Zo’n audit voelt toch een beetje als een examen: met samengeknepen billen wachten we het oordeel af. Het geeft een kick als we uiteindelijk het verlossende bericht ontvangen: ‘Het doet ons een genoegen u te kunnen mededelen dat de audit is voltooid en dat uw certificaten zijn afgegeven.’

Waarom Cyso ISO en NEN gecertificeerd wilt zijn

De moraal van dit verhaal? Dat we ons uiterste best doen om het op alle fronten goed te doen. Voor onze medewerkers, maar bovenal voor onze klanten. Want tevreden klanten en medewerkers zijn net zo goed een absolute voorwaarde voor ons bestaansrecht.

Over Cyso Group

Cyso Group is de grondlegger van hosting in de regio Alkmaar. Meer dan 50 medewerkers werken vol ambitie aan onze merken Cyso, Fuga Cloud en SQR. Benieuwd naar wat we allemaal doen? We leggen het graag aan je uit. Neem gerust contact op!


Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd
Bel me terug