head background

Expert Services

Niet ieder IT outsourcingsvraagstuk laat zich even makkelijk in een categorie vangen. Zo divers als organisaties zijn, zo divers zijn ook de problemen en uitdagingen waar ze mee worstelen. Dat betekent echter niet dat er geen oplossingen voorhanden zijn. Met inmiddels 20 jaar ervaring in de hostingbranche, heeft Cyso voor haar klanten veel unieke maatwerkoplossingen gerealiseerd die specifiek op die ene organisatie zijn ingericht en niet alleen maar over het beheer van servers en andere infrastructuur gaan. Dat kunnen wij vast ook voor u.

Veelgebruikte technische building blocks

Asset Management Created with Sketch.

Asset Management

Als uw organisatie snel gegroeid is, is de kans groot dat u het overzicht bent verloren over uw technische bedrijfsmiddelen. Wij helpen u om alles weer in kaart te brengen en zorgen voor toekomstige borging.

Security Created with Sketch.

Security

Voor security audits en het behalen van certificeringen is het absoluut niet vreemd om externe hulp in te schakelen voor advies en begeleiding of het leveren van vereiste voorzieningen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt.

Disaster Recovery Created with Sketch.

Disaster Recovery

Heeft u een applicatie die specifieke eisen stelt aan de methodiek en frequentie van back-up en recovery? Is reguliere monitoring ontoereikend door de complexiteit van uw applicaties? Samen vinden wij ongetwijfeld een oplossing.

Network & Connectivity Created with Sketch.

Network en Connectivity

Het bouwen en onderhouden van een robuust en betrouwbaar netwerk is een activiteit die veel investeringen vereist in infrastructuur en gekwalificeerd personeel. Gebruik gewoon de faciliteiten en expertise van een provider met 20 jaar ervaring.

Compute Created with Sketch. Created with Sketch.
Application Stacks Created with Sketch. Created with Sketch.
Big Data Created with Sketch. Created with Sketch.
Content Delivery Created with Sketch. Created with Sketch.
Storage Created with Sketch. Created with Sketch.
Configuration Management Created with Sketch. Created with Sketch.
Asset Management Created with Sketch. Created with Sketch.
Security Created with Sketch. Created with Sketch.
Disaster Recovery Created with Sketch. Created with Sketch.
Network & Connectivity Created with Sketch. Created with Sketch.

DE CYSO WERKMETHODE

Bij bovengenoemde en andere vraagstukken werken wij vanaf de eerste kennismaking nauw met u samen om hostingoplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij uw behoefte. Meer weten?

Lees meer

Building Blocks

Cyso heeft nog veel meer building blocks te bieden.

Lees meer
Bel me terug