head background

Design en Implementatie

Om optimale betrouwbaarheid, veiligheid, prestaties en schaalbaarheid van uw internet dienstverlening te realiseren, komen er veel aspecten om de hoek kijken. Het inrichten van een server met de juiste software en deze van updates voorzien is vrijwel nooit meer afdoende doordat technologie veranderd is en zich verder heeft ontwikkeld. De expertise van een managed service provider is onontbeerlijk om uw online business tot een succes te maken.

Veelgebruikte technische building blocks

Compute Created with Sketch.

Compute

Of uw applicatie nu vraagt om een private, public of hybride cloudomgeving, of juist gebaat is bij een platform gebaseerd op containers of bare-metal; wij zorgen voor de infrastructuur om alles mogelijk te maken.

Application Stacks Created with Sketch.

Application Stacks

Of het nu om een zelf ontwikkelde applicatie gaat, of een door u gebruikt applicatieframework uit de markt, Cyso kan beheer uit handen nemen en updates uitvoeren, van database tot webapplicatie.

Storage Created with Sketch.

Storage

Opslag voor applicatiedata vraagt tegenwoordig om meer dan eenvoudigweg genoeg harde schijfruimte. Wij verzorgen verschillende soorten data storage, toegespitst op uw eisen op het gebied van type data, redundantie en performance.

Disaster Recovery Created with Sketch.

Disaster Recovery

Wij verzorgen correcte werking van uw applicaties, back-up procedures op maat en lage hersteltijden bij calamiteiten. We zorgen ervoor dat uw systemen en applicaties 24x7 juist functioneren en grijpen in als er problemen optreden.

Compute Created with Sketch. Created with Sketch.
Application Stacks Created with Sketch. Created with Sketch.
Big Data Created with Sketch. Created with Sketch.
Content Delivery Created with Sketch. Created with Sketch.
Storage Created with Sketch. Created with Sketch.
Configuration Management Created with Sketch. Created with Sketch.
Asset Management Created with Sketch. Created with Sketch.
Security Created with Sketch. Created with Sketch.
Disaster Recovery Created with Sketch. Created with Sketch.
Network & Connectivity Created with Sketch. Created with Sketch.

DE CYSO WERKMETHODE

Bij bovengenoemde en andere vraagstukken werken wij vanaf de eerste kennismaking nauw met u samen om hostingoplossingen te realiseren die optimaal aansluiten bij uw behoefte. Meer weten?

Lees meer

Building Blocks

Cyso heeft nog veel meer building blocks te bieden.

Lees meer
Bel me terug