Fijne feestdagen namens het Cyso team

Fijne feestdagen namens het Cyso team

20 December 2016 in Nieuws

Het afgelopen jaar hebben wij een aantal belangrijke stappen gezet om de kwaliteit van onze dienstverlening verder te verbeteren. Als bewijs hiervoor hebben wij onze bestaande ISO 27001 certificering uitgebreid met zowel ISO 20000 als NEN 7510, waardoor wij voldoen aan de hoogste service- en veiligheidseisen. Onze managed services bieden wij nu ook op verschillende public clouds aan, waaronder AWS, Azure, Google Cloud en natuurlijk op onze eigen public cloud; Fuga Cloud.

Onze cloud platformen genieten sinds dit jaar van een hogere performance door een nieuwe, razendsnelle storage oplossing. De aansluiting op de Nationale Anti-DDoS Wasstraat heeft de beschikbaarheid van ons netwerk en uw systemen verder verhoogd.

We zijn dit jaar wederom gegroeid en hebben daarom een tweede kantoor betrokken in Alkmaar. Verder schitteren we sinds dit jaar zo nu en dan langs het Nederlandse asfalt met onze WE ARE HOSTING reclamecampagne en hebben we de Cyso Zomerborrel op de kaart gezet (bent u er volgend jaar ook bij?).

Cyso foto's 2016

Volgend jaar viert Cyso haar 20-jarig bestaan. We hopen dat het aankomende jaar, gezamenlijk met u, feestelijk te vieren.

Fijne feestdagen! Het gehele Cyso team dankt u hartelijk voor uw vertrouwen en wenst u veel voorspoed, geluk en succes in 2017!

Openingstijden servicedesk

Vanwege de feestdagen is onze servicedesk op maandag 26 december gesloten. Onze storingsdienst blijft te allen tijde bereikbaar.


Bel me terug