Innovatie en veiligheid

Online seminar ‘Innoveren én voldoen aan strenge veiligheidsstandaarden: het kan!’

20 August 2020 19:00 - 20:00
Privacy, security en compliancy by design, hoe pak je dat aan? Tijdens applicatieontwikkeling wil je snelheid maken, nieuwe technieken toepassen. Je wilt diverse testen uitvoeren en dan ben je niet altijd bewust bezig met de standaarden waaraan het eindproduct moet voldoen. Tjebbe de Winter van de Cyso Group legt uit hoe je de applicatie kunt ontwikkelen en tijdens de ontwikkeling deze continu kunt toetsen aan geldende ISO en NEN normen. Zo sta je aan het eind van het traject niet voor verrassingen.

Over CYSO

Al meer dan 20 jaar lossen we voor onze klanten de meest ingewikkelde hostingpuzzels op. Wat misschien minder bekend is, is dat we als onafhankelijke en betrokken partij ook actief zijn in de financiële en de zorgsector met onze managed services. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, automatiseren en onderhouden van de build- en teststraat van jouw applicatie en -platform, hierdoor zijn we van toegevoegde waarde binnen deze sectoren.

Tjebbe de Winter
Tjebbe de Winter heeft kunstmatige intelligentie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is hij terug naar Alkmaar verhuisd waar hij binnen Cyso technisch directeur werd en verantwoordelijk voor het operations team is. Tjebbe is goed in het combineren van technische designs met realistische financiële en economische restricties, wat hem in staat stelt om kennis-intensieve, vooruitstrevende diensten te implementeren. Zijn motto is: “Technische oplossingen moeten het de klant makkelijker maken.”Terug naar overzicht van alle events

Maatregelen en updates rondom Corona
Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd
Bel me terug