SIEM WAF wereldkaart

Cyso Securely WAF en slimme SIEM oplossing; een deep dive

Op 20 augustus vond ons seminar plaats over het onderwerp “Innoveren én voldoen aan strenge veiligheidseisen: het kan!

Naar aanleiding daarvan hebben we een leuke demo sessie opgezet. Hierin laten we zien dat onze WAF en slimme SIEM oplossing niet alleen wordt ingezet om veiligheidsrisico’s te detecteren en te mitigeren, maar ook om te voldoen aan standaardeisen zoals de OWASP top 10. Dezelfde tooling kun je inzetten voor maatregelen die voortvloeien uit bijvoorbeeld NEN 7510 of PCI-DSS.

Wat kan je verwachten tijdens deze deep dive en demo?

We leggen uit hoe onze WAF oplossing werkt en hoe we slim gebruik maken van open source om de oplossing betaalbaar te houden.

Daarnaast laten we zien hoe een voorbeeld setup eruit ziet en dat je deze kan gebruiken in elke cloud. Onze WAF met slimme SIEM gebruiken voor meerdere platformen en clouds is dus geen probleem.

Als laatste gaan we door de interface heen:

  • Wat zit er standaard in de dashboards?
  • Hoe koppel je met bijvoorbeeld jira of slack
  • Hoe helpt de tool zowel je developers als security & compliance?
  • We laten een aantal cases zien van aanvallen en misbruik en hoe we dat inzichtelijk hebben gemaakt.

De sprekers


Tjebbe de Winter Founder en Managing Director van de Cyso Group

Tjebbe heeft kunstmatige intelligentie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is hij terug naar Alkmaar verhuisd waar hij binnen Cyso technisch directeur werd en verantwoordelijk voor het operations team is. Tjebbe is goed in het combineren van technische designs met realistische financiële en economische restricties, wat hem in staat stelt om kennis-intensieve, vooruitstrevende diensten te implementeren. Zijn motto is: “Technische oplossingen moeten het de klant makkelijker maken.”Ruben van Vreeland Open Source Engineer at Securely Holding

Ruben programmeert al sinds zijn negende, is ethish hacker sinds zijn veertiende. Hij adviseert application security teams en is daarnaast consultant voor bedrijven en de engineers die daar leidinggeven.
Het is zijn missie met Securely om applicaties weerbaar tegen aanvallen te maken. Als we slagen in deze missie dan zijn DevOps automatisch verzekerd dat datalekken tot het verleden behoren. En SoC analisten worden gesteund door orchestratie, niet overvallen.


Datum


Najaar 2020. Zodra de exacte datum bekend is stellen we je hiervan per e-mail op de hoogte.


AanmeldenTerug naar evenementenoverzicht

Maatregelen en updates rondom Corona
Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd
Bel me terug