Emerce 100: Cyso bij de beste hostingproviders van Nederland

Emerce 100: Cyso bij de beste hostingproviders van Nederland

4 May 2018 in Nieuws

Vandaag is voor de dertiende keer de jaarlijkse lijst van de beste leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche van Nederland verschenen: de Emerce 100. Wij zijn er bijzonder trots op dat Cyso hierin voor het eerst is opgenomen in deze top 100 als managed hostingprovider. Het is een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening en onze inzet om onze klanten altijd te voorzien van de best mogelijke service en techniek.

emerce 100 hostingproviders

Emerce 100 hostingproviders

De Emerce 100 wordt jaarlijks door Emerce samengesteld op basis van de resultaten uit een enquête die in het laatste kwartaal van het jaar wordt verspreid onder beslissers in de online marketing, ICT en e-business branche. In deze enquête wordt hen gevraagd hun oordeel te geven over de verschillende leveranciers die actief zijn in Nederland. De resultaten van de ingevulde enquêtes worden aangevuld met imago-onderzoek van onderzoeksbureau Motivaction en andere relevante marktdata. Vervolgens worden in verschillende categorieën de bedrijven uitgelicht die daarin het beste scoren. Het resultaat is een overzicht van de beste bedrijven van Nederland die actief zijn in de e-business. Cyso staat dit jaar voor het eerst vermeld, en wel in de categorie Hosting Shared & Managed.

De Emerce 100 is een waardering door mede-professionals in de online dienstverlening. Wij willen daarom namens het hele team iedereen die zijn of haar waardering voor Cyso in de enquête heeft uitgesproken van harte bedanken.

Aan ons is nu de uitdaging om onze plaats in deze Emerce 100 hostingproviders vast te houden en te verbeteren. Ook met ons samenwerken? Neem contact op!

Bekijk alle categorieën en lijsten hier: Emerce 100: de beste bedrijven in e-business 2018


Bel me terug