Een terugblik op 2013 en een vooruitblik naar 2014

Een terugblik op 2013 en een vooruitblik naar 2014

17 December 2013 in Nieuws

Het afgelopen jaar stond voor de managed service provider wereld, maar ook ver daarbuiten, voor een belangrijk deel in het teken van de ontmaskering van grootschalige spionage- en afluisterpraktijken. De aandacht voor privacy en security was binnen onze branche de afgelopen jaren al groot, maar dit jaar kon ook de rest van de wereld er niet meer omheen. Het bleken alleen geen anonieme internetcriminelen die erachter zaten. De precieze implicaties zijn nog steeds niet geheel duidelijk. Niemand weet eigenlijk meer hoe het zit met zijn of haar persoonlijke gegevens. Door de grootschalige spionageactiviteiten werd het belang van een betrouwbare, onafhankelijke provider nog maar eens extra onderstreept.

Wij wensen u fijne Kerstdagen, een feestelijke jaarwisseling en een succesvol 2014!

Een terugblik: het jaar van security

2013 begon bij ons eigenlijk echt met het behalen van onze ISO 27001 certificering in februari. Onze inspanningen van het jaar ervoor betaalden zich terug in een succesvolle audit en een gestroomlijnde securityorganisatie. Gedurende het hele jaar hebben zowel wij als onze klanten de vruchten kunnen plukken van alle extra ingevoerde procedures en maatregelen op veiligheidsgebied. Aldert Hazenberg, Manager Operations: “Het heeft mede geleid tot een andere manier van communiceren met onze klanten, met een stevige kwaliteitsverbetering tot gevolg.”

Onze enterprise security diensten, zoals onze DDoS mitigation apparatuur, bewijzen inmiddels dagelijks hun waarde aan onze klanten. “De investeringen die wij de afgelopen jaren hebben gedaan in professionele security apparatuur hebben zich dit jaar echt bewezen,” aldus Stanley Westerveld, Senior System & Component Architect. “Onze klanten zijn zelf ook veel meer security bewust geworden, waardoor deze diensten veel aftrek vonden het afgelopen jaar.” Wij blijven innoveren en zullen actief blijven werken om de continuïteit van uw applicaties en platformen te verbeteren.

Vooruitkijkend: verbeteringen dienstverlening

Intern hebben wij dit jaar verschillende verbeteringen doorgevoerd. Onze servicedesk is gedeeltelijk opnieuw ingericht om u betere en uniformere support te bieden. Verschillende processen zijn verregaand geautomatiseerd en gestandaardiseerd om de kwaliteit, betrouwbaarheid en controleerbaarheid te verhogen. Ervaren nieuwe collega’s hebben kennis, expertise en nieuwe inzichten meegebracht waarmee wij de kwaliteit van onze diensten verder konden verhogen. Onze eigen bedrijfsapplicaties zijn verhuisd naar een geheel nieuw cluster en voorzien van belangrijke updates. Op 4 oktober zag onze geheel vernieuwde website het daglicht. De nieuwe website vertelt veel beter wie wij zijn, welke diensten wij leveren en wat u van ons kunt verwachten. Ons dienstenportfolio is geheel opnieuw ingedeeld om naadloos aan te sluiten bij de manier waarop wij voor en met u werken.

Voor meer en betere communicatie werken wij aan een nieuw back-end systeem waarin u meer en actuele informatie kunt vinden over de diensten die u bij ons afneemt. Om de klantbetrokkenheid te verhogen en informatie optimaal te laten aansluiten bij uw behoefte, vragen wij uw mening middels een enquête en voeren wij daarnaast gesprekken met verschillende klanten.

Onze managed services en service level agreements zullen in 2014 vernieuwd worden. Om de beschikbaarheid en performance van uw applicaties verder te verhogen, worden de capaciteit van onze infrastructuur en het netwerk in het begin van volgend jaar fors uitgebreid. Wij werken op dit moment hard aan een groot nieuw, high-performance cloudplatform, volledig gebaseerd op open standaarden (OpenStack). Met al deze nieuwe ontwikkelingen in het vooruitzicht zijn wij helemaal klaar voor een veilig 2014.


Bel me terug