Cyso wint softbal toernooi (bijna)

Cyso wint softbal toernooi (bijna)

20 October 2014 door in Cysocial

Elk jaar, als het honk- en softbal seizoen is afgelopen worden de velden van Alcmaria Victrix beschikbaar gesteld voor een Mix Softbal toernooi. Cyso verzorgt al jaren de hosting voor Alcmaria Victrix en heeft daarnaast twee collega’s die actief zijn in de softbal sport. Een mooie gelegenheid, dacht Jeffry, om met Cyso een eigen team samen te stellen en zo een onuitwisbare indruk achter te laten op het veld.

Op een (onverwacht regenachtige) zondagochtend in oktober verzamelde het Cyso softbalteam zich op het veld. Na een korte introductie van de regels en hoe je een knuppel überhaupt moet vasthouden was iedereen er klaar voor. Veters vast, pet op en handschoen in de aanslag. Al bij de eerste wedstrijd werden er rake klappen uitgedeeld. Jochem sloeg de bal over de outfielders heen en Mart maakte meerdere slidings zonder uit te gaan. Jeffry gooide er nog een sales-pitch tegenaan en zo werd de eerste wedstrijd bijna gewonnen, maar zeker niet verloren. Het werd 10 tegen 10.

Daarna ging het nog even iets harder regenen, maar dat mocht de pret en sfeer zeker niet drukken. Een aantal van ons team besloot zelfs om tijdens de pauze enthousiast te gaan oefenen om de volgende wedstrijden te kunnen winnen. Het team van Mediamoose was daarna aan de beurt om zich te verdedigen tegen onze slagkracht. Er werden weer veel punten gescoord aan onze kant. Aan de kant van onze tegenstander ook een aantal, maar daar hebben we het liever niet over…

Er werden zo nog drie wedstrijden (bijna) gewonnen deze dag. Gelukkig werd het later op de dag droog en zagen we zelfs de zon nog langskomen. Met het enthousiasme waarmee het Cyso team op het veld stond zou ik best willen beweren dat we hiermee een jaarlijkse traditie zijn gestart.

DSC_4632
DSC_4615
DSC_4596

DSC_4634
DSC_4643
DSC_4573

Bekijk onze Flickr Stream voor meer foto’s


Bel me terug