Cyso wenst u fijne feestdagen

Cyso wenst u fijne feestdagen

9 December 2014 in Nieuws

Afgelopen jaar hebben wij onze managed en mission critical dienstverlening op veel vlakken uitgebreid en geprofessionaliseerd. Zo wordt steeds vaker een beroep gedaan op onze architecten en security specialisten bij complexe optimalisaties en security audit vraagstukken. Onze servicedesk, dedicated accountmanagers en alle andere Cyso medewerkers voorzien u graag van top service en werken permanent hard en met vol enthousiasme aan de beste dienstverlening voor u.

Wij zijn uitermate trots op de behaalde resultaten van onze klanten; zo zijn er maar liefst 3 eervolle vermeldingen in de FD Gazellen 2014 en de Deloitte Fast 50 2014 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een bijzondere vermelding is het behalen van de website van het jaar 2014 voor meest populaire community site van Nederland door één van onze klanten. Wij willen hen en al onze andere klanten bedanken voor het in Cyso gestelde vertrouwen.

De International Children's Games 2015 en historisch filmtheater Kriterion worden gesponsord evenals talloze andere maatschappelijke instellingen, goede doelen en organisaties waar wij belangeloos aan mee werken en graag onze naam aan willen verbinden.

2014 was verder voor Cyso een jaar van investeren en doorbouwen op de juiste fundamenten. Wij vierden ons 17,5 jarig bestaan en hebben ons voltallige team zien groeien naar 35 medewerkers. Er is afgelopen jaar enorm hard gewerkt door onze mensen aan de lancering van onze publieke cloud service op basis van OpenStack en aan de presentatie van ons nieuwe, sterk verbeterde portfolio van Managed Services.

Namens het voltallige Cyso team wensen wij u fijne feestdagen en een onbezorgd 2015.


Bel me terug