Cyso wenst u fijne feestdagen

Cyso wenst u fijne feestdagen

17 December 2015 in Nieuws

Het afgelopen jaar was voor Cyso een jaar van veel nieuwe dingen en vooruitgang. Zo kregen wij er direct op 1 januari een nieuw dochterbedrijf bij door de overname van AGN Business Hosting. We hebben maar liefst tien nieuwe collega’s en zes stagiairs mogen verwelkomen in ons team. Onze Managed Services en servicelevels zijn dit jaar geheel vernieuwd om u nog beter van dienst te kunnen zijn. In september hebben we onze nieuwe public OpenStack cloud, Fuga Cloud, gelanceerd. Allemaal dingen die Cyso vernieuwen en in beweging houden.

Het komende jaar gaan wij AGN Business Hosting rebranden tot een nieuwe shared hosting organisatie, SQR, waarmee wij klanten sneller en eenvoudiger kunnen gaan bedienen. Voor Fuga zullen wij nieuwe availability zones gaan toevoegen aan het platform. Een belangrijke focus voor 2016 is ook het aanbieden van container diensten voor ontwikkelaars en baremetal outsourcing diensten voor service providers. De security dienstverlening van Cyso zal daarnaast verder verdiept worden.

In 2016 zal de Cyso Group gaan bestaan uit Fuga, SQR en Cyso. Wij werken altijd aan verbetering en een intensievere samenwerking met onze klanten en partners. We willen daarom in het nieuwe jaar wederom evenementen, trainingen en workshops organiseren en zien u hier graag terug.

Namens alle medewerkers van de Cyso Group willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat wij het afgelopen jaar van u hebben gekregen en wensen u veel voorspoed, geluk en succes in 2016!

Openingstijden servicedesk tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen gelden er afwijkende openingstijden van onze servicedesk. Onze storingsdienst blijft te allen tijde bereikbaar.

Donderdag 24 december 09:00 – 17.00
Vrijdag 25 december gesloten
Donderdag 31 december 09:00 – 17.00
Vrijdag 1 januari gesloten

Bel me terug