Cyso vult anti-DDoS infrastructuur aan met NaWas aansluiting

Cyso vult anti-DDoS infrastructuur aan met NaWas aansluiting

1 March 2016 in Press release

ALKMAAR – Managed Hosting Provider Cyso uit Alkmaar heeft haar bestaande anti-DDoS infrastructuur aangevuld met de Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas). Daarmee worden Cyso’s mogelijkheden en capaciteit om DDoS aanvallen het hoofd te bieden verder uitgebreid.

logo_nbip

De NaWas is een dienst van de stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) in samenwerking met de DHPA, AMS-IX en NL-ix. De dienst biedt on demand beveiliging tegen DDoS aanvallen door een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS apparatuur van bekende fabrikanten, waarlangs verkeer geleid kan worden als het netwerk van een internet service provider wordt aangevallen.

“Wegens het continu groter worden van DDoS aanvallen, is steeds meer capaciteit nodig om deze te kunnen afslaan,” aldus Paul Bankert, Managing Director bij Cyso. “Wij hebben al jaren specialistische apparatuur in huis om hiermee om te kunnen gaan, maar de investeringen om mee te blijven groeien met de grootte van de aanvallen dreigden te groot te gaan worden. Naast onze eigen in-house oplossing, beschikken wij daarom vanaf nu ook over out-of-path mitigation waarbij de kosten gedeeld worden door meerdere partijen.”

De NaWas oplossing zal door Cyso worden ingezet voor escalatie en als tweedelijns bescherming bij grote DDoS aanvallen gericht op haar klanten en netwerk.

Over Cyso

Cyso is een toonaangevende Nederlandse leverancier van managed hosting voor de zakelijke markt. Cyso levert maatwerkoplossingen en beheer voor complexe, bedrijfskritische platformen en applicaties. Cyso gelooft in een nauwe samenwerking met klanten en partners om haar dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Het klantportfolio bestrijkt onder meer financiële instellingen, internet service providers, overheidsinstellingen en software vendors.

Voor meer informatie: https://cyso.com


Bel me terug