Cyso verviervoudigt capaciteit in Global Switch Datacenter Amsterdam

Cyso verviervoudigt capaciteit in Global Switch Datacenter Amsterdam

2 April 2015 in Press release

Alkmaar, 2 april 2015 – In februari 2015 vond de officiële oplevering plaats van Cyso’s nieuwe suite in het grootste datacenter van Nederland: Global Switch in Amsterdam. De uitbreiding door de ingebruikname van deze nieuwe ruimte resulteert in een verviervoudiging van Cyso’s beschikbare capaciteit in Global Switch en past in de groeiambities en uitbreidingsplannen van de Nederlandse managed hosting provider.

Cyso maakt sinds 2007 gebruik van de faciliteiten van Global Switch, één van de meest kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare datacenters van Nederland. Om verder te groeien zocht Cyso naar meer capaciteit in haar datacenters. Door de kwaliteit, de goede vertrouwensband en prettige samenwerking met Global Switch is uiteindelijk gekozen om deze uitbreiding in dit datacenter te realiseren. Er is een meerjarige overeenkomst aangegaan voor deze nieuwe ruimte naast de bestaande suite die Cyso al in gebruik heeft.

De nieuwe ruimte zal gebruikt worden voor de exploitatie en uitbreiding van Cyso’s public cloud platformen op basis van VMware en OpenStack, maar ook voor private en hybride oplossingen middels colocatie en rackhosting. “Deze nieuwe datasuite geeft ons de komende jaren voldoende mogelijkheden en capaciteit om groei te faciliteren. In Global Switch hebben wij al jaren een betrouwbare partner. Deze ervaring en de combinatie van de beste locatie en uitstekende interconnectiviteit maakten dat de keuze wederom op dit datacenter is gevallen. Global Switch biedt onze klanten en onszelf de beste kwaliteit en infrastructuur om platformen en oplossingen in onder te brengen,” aldus Paul Bankert, Managing Director bij Cyso.

De nieuwe datasuite is volledig afgesloten voor derden en alleen toegankelijk via strenge beveiligingsprotocollen. De ruimte is inmiddels volledig afgewerkt, ingericht en opgeleverd en er is begonnen met het plaatsen van de eerste apparatuur. Geïnteresseerden die op de hoogte gehouden willen worden wanneer diensten voor private en hybride oplossingen in de nieuwe suite beschikbaar worden, kunnen zich hieronder aanmelden op de mailinglist.

Een aantal foto’s van de nieuwe suite zijn te vinden op het Cyso blog.

Over Cyso

Cyso is dé toonaangevende Nederlandse leverancier van managed internet services, platformen en infrastructuur voor de zakelijke markt. Cyso levert maatwerkoplossingen en beheer voor complexe, bedrijfskritische platformen en applicaties. Cyso’s klantportfolio bestrijkt onder meer financiële instellingen, IT professionals, internet service providers, overheidsinstellingen en software vendors. Cyso gelooft in een nauwe samenwerking met klanten en partners om dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Meer informatie: https://cyso.com

Over Global Switch

Global Switch Holdings Ltd (Global Switch) is opgericht in 1998 en bezit en exploiteert grootschalige carrier neutrale, multi-tenant Tier III datacenters. De focus van het bedrijf ligt op zeer veerkrachtige, centrale, lage latency en nauwverbonden locaties in belangrijke stadscentra en internet hubs dicht bij haar klanten aan de rand van financiële en zakelijke districten. Global Switch exploiteert 300.000 vierkante meter verdeeld over tien datacenters in zeven steden in Europa en Azië-Pacific.

Meer informatie: http://www.globalswitch.nl/


Bel me terug