Cyso sluit partnership met Xolphin

Cyso sluit partnership met Xolphin

31 January 2012 in Press release

xolphinAlkmaar, 31 januari 2012 – Sinds het begin van dit jaar is een samenwerkingsverband van kracht geworden tussen Xolphin en Cyso. Xolphin is de grootste onafhankelijke leverancier van SSL certificaten op de Nederlandse markt en levert certificaten van alle belangrijke en betrouwbare merken, waaronder VeriSign, Thawte, GeoTrust en Comodo. Met deze samenwerking kiest Cyso zeer bewust voor één leverancier voor het verzorgen van SSL diensten in allerlei soorten en maten. Hierdoor kan Cyso voordeliger, sneller en efficiënter opereren bij de aanvraag van certificaten met één enkel aanspreekpunt voor advies bij geavanceerde SSL oplossingen voor Cyso’s klanten.

Cyso levert meer dan alleen SSL certificaten voor de beveiliging van websites en services. Voor het beveiligen van uw applicaties, platformen en e-mailtoepassingen levert Cyso eveneens oplossingen op maat. Met name voor complexe SSL toepassingen is het belang van een professionele partner met de juiste expertise hierbij van groot belang.

“De laatste tijd zijn securityvraagstukken actueler dan ooit. Het afgelopen jaar zijn er verschillende gebeurtenissen in het nieuws geweest die veel publiciteit hebben gekregen en onze klanten kritischer dan ooit hebben gemaakt. Hoogwaardige SSL oplossingen vormen hierin veelal een belangrijke schakel”, aldus Paul Bankert, Manager Business Development bij Cyso. “Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe samenwerking met Xolphin bij zal dragen aan een goede borging van zowel de kwaliteit van de oplossingen voor onze klanten als de uitvoering en bewaking van ons securitybeleid.”

Over Cyso

Cyso is een Internet Service Provider die zich richt op het verlenen van technische innovatieve internetdiensten voor de zakelijke markt en is één van de oprichters van de Dutch Hosting Provider Association (DHPA). Cyso levert producten van domeinregistratie tot volledig beheerde platformen en applicaties. Cyso is sinds januari 1997 actief op de internetmarkt en is een onafhankelijke en financieel gezonde organisatie. Cyso is gevestigd in Alkmaar.

Voor meer informatie: www.cyso.nl

Over Xolphin

Xolphin is de grootste onafhankelijke leverancier van SSL certificaten in Nederland. Dagelijks worden vele certificaten verstrekt aan meer dan 10.000 klanten. Deze positie heeft Xolphin verworven door certificaten tegen de laagst mogelijke prijs te leveren met de best mogelijke service. Zo wordt nu meer dan 90% van Xolphin’s support mail binnen een kwartier beantwoord. Xolphin is gevestigd in Heerhugowaard.

Voor meer informatie: www.sslcertificaten.nl


Bel me terug