Cyso receives ISO 27001 certification

Cyso receives ISO 27001 certification

11 April 2013 in Press release

ISO 27001Alkmaar, 27 februari 2013 – Cyso heeft per 21 februari 2013 de officiële ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging voor haar managed hosting diensten ontvangen. Deze certificering is de bevestiging van het belang dat Cyso hecht aan kwaliteit en zorgvuldigheid met betrekking tot de veiligheid van informatie en het bewaken van de bedrijfsprocessen die hiermee samenhangen.

ISO 27001

Cyso heeft de ISO 27001 norm geïmplementeerd voor haar managed hosting diensten en de onderliggende netwerk- en platforminfrastructuur. Alle gerelateerde processen en procedures binnen de organisatie zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, compleetheid en controleerbaarheid. Na een succesvolle toetsing van de beleidsdocumentatie in november 2012 en de praktijkaudit in januari 2013, is de certificering nu een feit.

“Het behalen van de ISO 27001 certificering is de bevestiging van het werk dat wij al jarenlang, dagelijks in de praktijk brengen. Cyso heeft vanaf haar prille begin veel aandacht gehad voor de veiligheid van haar dienstverlening. Deze certificering is de officiële erkenning dat wij voldoen aan de hoogste standaarden ten aanzien van informatiebeveiliging. De ISO 27001 norm ziet niet alleen toe op inrichting van processen en procedures, maar ook op naleving, controle, toetsing en permanente verbetering ervan. Het is geen momentopname, maar een continu proces dat onze klanten garandeert dat wij permanent bezig zijn met bewaking en kwaliteitsverbetering.”Sven Visser, Portfoliohouder Informatiebeveiliging bij Cyso
Meer lezen over onze certificeringen? Bekijk hier al onze certificeringen.
Call me back