Cyso Managed Services nu ook mogelijk op AWS, Azure en Google Cloud

Cyso Managed Services nu ook mogelijk op AWS, Azure en Google Cloud

19 January 2016 in Nieuws

Na een pilot periode met een select aantal klanten, hebben wij besloten om onze Managed Services ook aan te bieden op de platformen van de drie grootste public cloud leveranciers: Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud Engine. Al onze drie servicelevels (Managed Hosting, Mission Critical Hosting en Outsourced Hosting) zijn nu beschikbaar op de genoemde public clouds.

Als u uw diensten al heeft ondergebracht op een van deze platformen en op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partij voor het beheer ervan, kunt u hiervoor vanaf nu bij Cyso terecht. Mocht u overwegen om de stap naar de public cloud te gaan doen, kunnen wij u ook hierbij adviseren en assisteren.

Naast beheer over deze platformen, is ook beheer over Fuga Cloud, onze public OpenStack cloud, mogelijk. Om de hoge kwaliteit van onze diensten te kunnen leveren op externe IT infrastructuur, moeten wij uiteraard wel voorwaarden stellen aan de omgeving. Onze cloudexperts doen daarom altijd vooraf een technische scan van een bestaand public cloud platform.

Bent u benieuwd wat wij voor uw public cloud platform zouden kunnen betekenen, neem dan contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend gesprek.

Bezoek voor meer informatie één van onze pagina’s of onze algemene Managed Public Cloud pagina.


Bel me terug