Klanten aan het woord: FinData

Klanten aan het woord: FinData

6 July 2020 door in Cyso Ambassadeur

Wie zijn de klanten van Cyso en waarom werken zij met Cyso samen? FinData is klant van Cyso, weten waarom ze voor ons hebben gekozen?

Waarom werkt FinData met Cyso samen?

“Cyso heeft FinData geholpen bij het inrichten van de nieuwe serveromgevingen in AWS. Hierbij zijn we altijd goed en snel geholpen, en ook nu is het prettig een ervaren en professionele partij achter ons te hebben staan zodat onze dienstverlening optimaal kan functioneren en we kunnen vertrouwen op een stabiele en veilige infrastructuur.” Aldus Jacco van Hooren, Lead Developer bij FinData.

Over Findata

FinData stelt partijen in staat de ideale match te maken. Op het platform digitaliseren zij tarieven, productinformatie en het acceptatiebeleid van aanbieders van financiële producten en ontsluiten deze voor de hele markt. Daardoor kunnen partijen de ideale match maken tussen klantwensen en productmogelijkheden. “We geloven in de kracht van platformen en zien dat er in het ecosysteem van financiële diensten alleen resultaat bereikt kan worden door samen te werken.”

Ook samenwerken met Cyso?

Heb jij vragen over een cloud of hosting vraagstuk en wil je ook met ons samenwerken? Cyso kan je als Managed Service Provider helpen. Laten we een virtueel kopje koffie pakken. Neem contact met ons op!

Benieuwd naar meer klanten van Cyso? Bekijk hier andere klanten van Cyso


Bel me terug