Cyso groeit! Nieuwe collega’s stellen zich voor

Cyso groeit! Nieuwe collega’s stellen zich voor

10 December 2015 door in Cysocial

Cyso groeit! Onze twee nieuwste collega’s stellen zich graag even voor: Chris Goedhart en Stijn Koekebakker.

Op 12 oktober is Chris Goedhart bij ons gestart als customer support engineer. Chris is 26 en geboren én getogen in Venhuizen (tussen Hoorn en Enkhuizen). Voordat Chris bij ons kwam werken heeft hij een mbo-opleiding ICT-Beheer doorlopen, een hbo-opleiding Technische Informatica afgerond en diverse stages gelopen. Zijn afstudeerstage was bij een ontwikkelaar van huisautomatiseringsproducten in Amsterdam, waar hij de hardwaremodule heeft ontwikkeld voor een domoticaproduct, met behulp van programmeertaal C.

Cyso is Chris z’n eerste ‘echte’ werkgever en hij wilde graag bij Cyso starten, omdat hij verwacht hier veel te leren door dagelijks samen te werken met technische professionals, die staan te springen om hun kennis over te dragen aan nieuwe collega’s. Chris is een jongen met een flinke portie ambitie. Wij verwachten dat hij hier genoeg kennis op kan doen, zodat hij snel door kan groeien naar een functie als network of security engineer. Hij is nu bijna twee maanden bij ons in dienst, heeft het erg naar zijn zin en is zeer te spreken over de open houding en humor van zijn collega’s.

Stijn Koekebakker is onze nieuwe accountmanager, sinds 1 november, en zal voor veel van onze klanten het contactpersoon van Cyso worden. Stijn is 27 en woont met zijn vriendin in Alkmaar. Stijn heeft twee jaar geleden zijn hbo-opleiding, Management Economie en Recht, afgerond en is grappig genoeg een oud klasgenoot van onze sales solutions architect, Thomas.

Stijn heeft hiervoor gewerkt als kwaliteitsmanager bij een groothandel in medische producten, waar hij verantwoordelijk was voor het implementeren van een ISO 9001 certificering. Hij heeft het daar erg naar zijn zin gehad, maar helaas waren er te weinig ontwikkelingsmogelijkheden, waardoor hij op zoek is gegaan naar een nieuwe job en een uitdaging bij Cyso heeft gevonden. Een uitdaging is het, als accountmanager aan de slag in een nieuwe branche waar je nog geen ervaring mee hebt. Switches, servers, redundantie, SSL certificaten; termen die de hele dag om je oren vliegen bij Cyso, maar hij is heel gemotiveerd om alle ins en outs over onze branche te leren.

Cyso als werkgever sprak Stijn erg aan door de zichtbare sfeer op onze website en Facebookpagina: dakterras, uitjes, biertjes, BBQ. Bovendien vindt hij het heerlijk dat hij op de fiets naar zijn werk kan en dat er hard gewerkt wordt, maar dat er ook voldoende tijd is om lol met elkaar te maken.

Welkom Chris en Stijn!


Bel me terug