Cyso bestaat 25 jaar!

In 2022 bestaat Cyso 25 jaar. En dat gaan we vieren. Gedurende het hele jaar zullen wij op allerlei manieren stilstaan bij dit jubileum, zowel online als offline. Op deze pagina houden we alle activiteiten bij. Deze pagina wordt dus steeds verder aangevuld met leuke artikelen, nieuws en feestelijke acties. Wil je op de hoogte gehouden worden van alles rondom ons 25-jarig jubileum? Meld je hieronder aan.


 

cyso bestaat 25 jaar
cyso bestaat 25 jaar

2022 is jubileumjaar voor Cyso

Alkmaar, 6 januari 2022. Al 25 jaar timmert Cyso succesvol aan de weg op het gebied van networking, managed cloud en cyber security. De huidige corona maatregelen verhinderen een fysiek feestje op dit moment, maar dat wordt later dit jaar alsnog goedgemaakt. Misschien tijdens de bekende Cyso Group Zomerborrel en anders op een later geschikt moment. Want het mag als een mijlpaal en unicum worden gezien dat het door drie studievrienden opgerichte bedrijf nog steeds een bekende speler op de hosting- en cloudmarkt is.

Lees het persbericht

Wil jij een herinnering van 25 jaar Cyso met ons delen?

Heb jij een bijzondere Cyso herinnering of een leuk verhaal uit onze 25-jarige geschiedenis die je graag met ons (en de wereld) wilt delen? Laat het ons weten. We halen ze samen graag met je op.

Bel me terug