• 2500+ klanten

  • 50+ werknemers

  • 3 datacenters

  • 4vacatures

  • 24×7 support

Cyso helpt organisaties hun succes te behalen door websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24/7 online te houden. Wij zijn een onafhankelijke en betrokken managed hosting provider waar kwaliteit, betrouwbaarheid en technische kennis hoog in het vaandel staan.  

Hoe werkt Managed Hosting bij Cyso?

Bepalen van samenwerking

We bepalen gezamenlijk de juiste aanpak voor uw vraagstukken en maken keuzes over de verantwoordelijkheden en de wijze van samenwerking.

Bekijk typische klantvragen

Samenstellen bouwstenen

Wij stellen uw oplossing samen uit de beste technische componenten. U profiteert van de meest veilige, snelle en betrouwbare techniek voor uw diensten en applicaties.

Bekijk onze bouwstenen

Beheren van de oplossing

Wij maken een ontwerp en een planning, voeren de implementatie uit, nemen uw systemen in beheer, dragen kennis over en voeren doorlopend verbeteringen en optimalisaties door.

Bekijk Managed Services

U runt uw business, wij zorgen ervoor dat alles werkt

Cyso doet meer dan alleen het opslaan van uw data. Wij leveren maatwerk managed hosting, wat u helpt om uw online succes te vergroten. Dankzij ons bent u altijd online en kan uw website, webshop, of applicatie op volle toeren draaien. Hieronder vindt u een greep uit de klanten die u voor gingen en dankzij ons hun online succes waarborgen.

Yourhosting
The Sting
Pay.nl
NIBC Direct
Redkiwi
Jumbo
Shopping Minds
Leapp
Elmar
Ahrend
TAF
Giarte

Insights, technologie, mensen en meer

Volg hier het laatste nieuws over Cyso en blijf op de hoogte van onze nieuwste technische ontwikkelingen. Door ons blog te lezen leert u bovendien de mensen achter onze dienstverlening kennen. Verder vindt u hier grappige insights en wat ons verder bezig houdt bij Cyso.

Bekijk ons blog
Aanpak Meltdown en Spectre kwetsbaarheden

Aanpak Meltdown en Spectre kwetsbaarheden

NieuwsSecurity 4 January 2018

Laatst bijgewerkt: 16 januari Zoals u misschien heeft gelezen, zijn er ernstige kwetsbaarheden ontdekt in de processoren van verschillende fabrikanten, waaronder Intel, AMD en ARM. Cyso is volop bezig om een inventaris te doen en de impact te bepalen van deze Meltdown en Spectre kwetsbaarheden voor de verschillende (cloud)omgevingen waar […]

Lees meer

lees meer
Het belang van redundantie

Het belang van redundantie

BlogHosting 11 April 2017

Bij een stroomstoring is een kantoor zonder stroom al vervelend genoeg, maar als de website en applicatie eruit liggen heeft dat vaak een veel grotere impact. Gelukkig zijn er meerdere manieren om uitval te voorkomen.

lees meer

Wij staan klaar voor al uw vragen

Kwaliteit. Betrouwbaar. Betrokken.
  • 24/7 service support
  • Nederlandse datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd
vmware enterprise service provider